Vlerat e kësaj zgjidhje urbane

Distanca e objekteve

Distanca në mes të objekteve mundëson insolimin dhe ruan intimitetin e banuesve.

Objektet atraktive

Objektet atraktive me formën dhe pozitën e tyre krijojnë sheshe.

Qyteti më i arritshëm

Qyteti është i arritshëm për 10 minuta, kjo afërsi iu ofron banorëve vende të ndryshme të punës dhe iu mundëson vizita në koncerte dhe teatre.

HYRJA B

Në hyrjen B banesat janë të sipërfaqeve të ndryshme duke filluar nga 44.71 / 52.27 / 71.33 m2 me dy dhoma gjumi dhe me një dhomë gjumi dhe 94.05 m2 .Mundësi edhe bashkimi i banesave për hapësira më të mëdha.

Partnerët

rezidenca_klientet-01 rezidenca_klientet-02 rezidenca_klientet-03
rezidenca_klientet-04 rezidenca_klientet-06 rezidenca_klientet-05

Investitorët